Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου Δράμα 86'

TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND CHALET ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΄΄ ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ HANDBALL

Για μια ακόμη χρονιά το ξενοδοχείο Grand Chalet στον Γρανίτη Δράμας θα είναι ο Μέγας χορηγός των 6 τμημάτων handball του συλλόγου. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο ιδιοκτήτης κ. Δημήτριος Ανθόπουλος στηρίζει έναν σύλλογο του νομού μας που πραγματικά έχει μια λαμπρή πορεία σε μόλις 6 χρόνια λειτουργίας του. Είναι μια μεγάλη οικονομική ανάσα η χορηγία του Grand Chalet η οποία θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας μια και φέτος αγωνιζόμαστε στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής (με αγώνες μέχρι ΓΙΑΝΝΕΝΑ , ΑΡΤΑ), και 2 αναπτυξιακά τμήματά μας πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Τριανταμελής αποστολή του Ανδρικού τμήματος μαζί με επίλεκτους παίδες και έφηβους αθλητές μικρών ηλικιών αναχωρεί την Παρασκευή στο GRAND CHALET για τριήμερη προετοιμασία και την Παρασκευή στις 21:00 θα δοθεί κεντρική συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου όπου θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα, οι νέοι αθλητές και οι προπονητές του συλλόγου για την περίοδο 2010-2011.
Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ιδιοκτήτη κ. Ανθόπουλο Δημήτριο και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε να μετατρέψουμε την ευγενική χορηγία σε επιτυχίες του Δραμινού Handball.


Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr