Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010




ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ- ΜΠΕΤΜΑΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Ο Ανδρέας Μπέτμαν και ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος ορίστηκαν να σφυρίξουν σήμερα Παρασκευή στις 18.30 ώρα Ελλάδος στην πόλη Ποντγκοριτσα του Μαυροβουνίου τον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων Δανία – Ισπανία . Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής διαιτησίας. Σε δήλωση του ο παρατηρητής των αγώνων Σωτήρης Μίγκας τονίζει: « Μέχρι τώρα έχουν παίξει σε τέσσερα παιχνίδια και η απόδοση τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Ο επικεφαλής της διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ούγγρος Σαντορ Αντόρκα είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Παράλληλα πήγαν οι δύο έλληνες διεθνείς διαιτητές πολύ καλά στα γραπτά και αγωνιστικά τεστ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Μιχάλη Τζαφερόπουλο και στον Ανδρέα Μπέτμαν καλή επιτυχία στον ημιτελικό».
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΧ/Ο.Χ.Ε. Θανάσης Νικολίτσας δήλωσε: «Με τις καλύτερες ευχές της ΚΕΔ/ΟΧΕ θα αγωνιστούν οι δύο διεθνείς έλληνες διαιτητές. Αποδεικνύεται το υψηλό επίπεδο που έχει κατακτήσει η ελληνική διαιτησία στην Ευρώπη».
Σε κοινή τους δήλωση οι δύο έλληνες διεθνείς Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος τονίζουν: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όλα πήγαν μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά. Ο Σαντορ Αντορκα μας χαρακτηρίζει ως την ευχάριστη έκπληξη των αγώνων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σωτήρη Μίγκα για την αρωγή και την συμπαράσταση του. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στον ημιτελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr