Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Πρωτάθλημα Ενόπλων

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Κ. ΣΑΠΑΝΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε η Ελληνική Αστυνομία η οποία, στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/7/2010 στο κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας, νίκησε το Λιμενικό Σώμα με 27-24 (12-11). Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ.

Ο προπονητής της Αστυνομίας Δημήτρης Βελαώρας δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία έχει κερδίσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα ενόπλων δυο φορές με το Γιώργο Μυλωνά και 2 με προπονητή εμένα. Το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού διευθυντή Γιώργου Βασιλάκη ο οποίος έπεσε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας .Το πρωτάθλημα το ήθελαν οι αθλητές της αστυνομίας και το πήραν. Είχαμε μόνο δυο μέρες για προπονήσεις. Το επίπεδο ήταν υψηλό. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή χάρις στο ΑΣΑΕΔ. Ψυχή της διοργάνωσης είναι πάντα ο πλωτάρχης και τμηματάρχης εσωτερικού αθλητισμού του ΑΣΑΕΔ και παλιός πρωταθλητής Μαραθωνίου Σπύρος Ανδριόπουλος. Ο Δήμος Σαλαμίνας βοήθησε πολύ και έδωσε χρώμα στην τελική λήξη».

Στο μικρό τελικό, που επίσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/7/2010 στο κλειστό γυμναστήριο Σαλαμίνας, ο Στρατός Ξηράς κέρδισε την Πολεμική Αεροπορία με 30-25. Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ. ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ – ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ.

Ο κ. ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΕΛ. ΑΣ.) εκτός του μικρού τελικού, συμμετείχε και σε ακόμη δύο αγώνες που διεξήχθησαν στο Βύρωνα Αττικής: α) Πολεμικό Ναυτικό – Στρατός Ξηράς στη φάση των ομίλων, και β) Λιμενικό Σώμα – Πολεμική Αεροπορία στον έναν ημιτελικό. Η συμμετοχή του συνοδεύθηκε από καλές εμφανίσεις, οι οποίες απέσπασαν τα θετικά σχόλια τόσο των διαγωνιζομένων όσο και των λοιπών παρευρισκομένων.

Δυστυχώς, λόγω κακής συνεννόησης, το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.) δεν κάλεσε στο εν λόγω πρωτάθλημα τον έτερο διαιτητή του συνδέσμου μας κ. ΗΛΙΑΔΗ ΣΑΒΒΑ, ο οποίος ανήκει στις τάξεις του Στρατού Ξηράς.

Του χρόνου τους ευχόμαστε να συμμετέχουν από κοινού στο πρωτάθλημα και γιατί όχι να σφυρίξουν και τον τελικό!!! Τα προσόντα τα διαθέτουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr