Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Α2 ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα, η ΟΧΕ απέστειλε τις προκηρύξεις για τις κατηγορίες Α1 και Α2 Ανδρών στις οποίες όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν κανονικά.

Σε ότι αφορά την Α1 εθνική κατηγορία Γυναικών οι ομάδες που δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι η Αναγέννηση Βύρωνα και ο Ποσειδώνας Λουτρακίου.
Κατόπιν αυτού η ομάδα του Παναιτωλικού η οποία είχε πάρει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας (ως Προοδευτική Αγρινίου πριν την πραγματοποιηθείσα συγχώνευση) την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και σύμφωνα με τη γενική προκήρυξη, καταλαμβάνει τη θέση του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Για την κάλυψη της κενωθείσας θέσης της Αναγέννησης Βύρωνα η πρώτη επιλαχούσα ομάδα είναι ο ΄Αρης Νικαίας, του οποίου αναμένεται και η σχετική απάντηση.

Αναφορικά με την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών ο Εθνικός Κοζάνης δεν δήλωσε συμμετοχή ενώ οι κενωθείσες θέσεις του Εθνικού Κοζάνης και του Παναιτωλικού σύμφωνα με την γενική προκήρυξη προβλέπεται να καλυφθούν, από τις ομάδες ΑΣ Αμύντας και ΑΟ Φαίαξ, οι οποίες κατέλαβαν την 2η θέση στους αγώνες μπαράζ της Β Γυναικών (Α και Β τομέα ) περιόδου 2009-2010 για την άνοδό τους στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr