Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Δελτίο Τύπου Δράμα 2010


Με θέα το απέραντο γαλάζιο του πανέμορφου Ιονίου, τελείωσε και το 4ο Τουρνουά beach handball, στην ειδυλλιακή Λούτσα Πρεβέζης . Το ήδη υψηλό επίπεδο που επιδεικνύει το beach handball στην Ελλάδα, επιβραβεύτηκε και από τη συμμετοχή της ολλανδικής ομάδας, «CAMELOT», στο 11ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .
Η oμάδα Handball «Δράμα 2010», αγωνίστηκε με τους Ολλανδούς παίκτες, που είχαν βρεθεί πέρυσι στους 8 του ΕΒΤ (πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων) .
Η αναμέτρηση ενδεχομένως να συνεχιστεί και να κορυφωθεί στην Ολλανδία και στο Zantar της Κροατίας, καθώς η ομάδα handball «Δράμα 2010» δέχθηκε πρόταση συμμετοχής σε Τουρνουά Πανευρωπαϊκού επιπέδου .
Σε Πανελλήνιο επίπεδο, απομένουν δύο ακόμα τουρνουά (9-11 Ιουλίου στο Λουτράκι, 16-18 Ιουλίου στον Αλμυρό Βόλου) και η φάση του finale-4 .Μέχρι σήμερα, η «Δράμα 2010» , παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach handball, κατάφερε να κατακτήσει την 6 θέση, στην τελική κατάταξη, ανάμεσα σε 19 ομάδες που συμμετέχουν στο 11ο Πρωτάθλημα.
Η ομάδα «Δράμα 2010», νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, την εταιρεία “ALKA”, Συσκευαστήρια πατάτας (www.alka-sa.gr), που αγκάλιασε και ενίσχυσε τις προσπάθειες δραμινών αθλητών, αναδεικνύοντας όχι μόνο το άθλημα του handball αλλά και την δραμινή συμμετοχή και ταυτόχρονα αποδεικνύοντας, ότι υπάρχουν άνθρωποι και επιχειρήσεις που βοηθούν έμπρακτα τον αθλητισμό.

Οι αθλητές

Τσελίδης Κων/νος
Πρέπου Παναγιώτης
Γκλαβόπουλος Παναγιώτης
Καραγιάννης Γεώργιος
Κοτσαμαρίκογλου Ιωάννης
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Παπαδόπουλος Αδάμ
Σαμπουνίδης Βασίλειος
Κοβογλανίδης Ανέστης
Ιακωβίδης Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr