Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ




1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουλίου 2010 διεξήχθη το 1ο τουρνουά beach handball στην δημοτική πλαζ της Αλεξανδρούπολης, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, αν και ήταν η πρώτη διοργάνωση, από πλευράς τόσο της ομάδας ΘΡΑΚΗ 2004 και του προέδρου αυτής κ. TODOR DASKALOV, όσο και της Νομαρχίας Έβρου. Να σημειωθεί πως ο κ. DASKALOV ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, αφού τα πάντα περνούσαν από τα χέρια του.

Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν:
1. Γυναικών: α) ΘΡΑΚΗ 2004, β) Κύκλωπες, γ) Προσοτσάνη, από Ελλάδα, και δ) TARNAVO, ε) PANAGIURISTE, στ) HASKOVO και ζ) GABROVO, από Βουλγαρία.
2. Ανδρών: α) HASKOVO, β) Πρωτέας Αλεξ., γ) Κύκλωπες και δ) Αστέρας.

Το επίπεδο των βουλγαρικών ομάδων ήταν σαφώς ανώτερο των ελληνικών, καθώς είναι εξοικειωμένες με το άθλημα και ασχολούνται με αυτό εδώ και αρκετά χρόνια. Για τους έλληνες αθλητές ήταν μια καλή εμπειρία, παίρνοντας παραστάσεις από γνώστες του αθλήματος του beach handball, και πάντα δίπλα στο κύμα με τις βουτιές να ακολουθούν των αγώνων.

Το θετικό αυτών των ενεργειών είναι πως οι αθλητές και οι αθλήτριες έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλημάτων στα οποία αγωνίζονται και να έρθουν πιο κοντά κάνοντας φιλίες και γνωριμίες μεταξύ τους.

Η κατάταξη των γυναικείων ομάδων διαμορφώθηκε μετά το διήμερο ως εξής:
1. HASKOVO
2. TARNAVO
3. PANAGIURISTE
4. GABROVO

Αντίθετα για τους άνδρες δεν ήταν επίσημο το τουρνουά και δόθηκαν αγώνες επίδειξης με αποκορύφωμα το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του HASKOVO και της μεικτής Αλεξανδρούπολης, με νικητές του Βούλγαρους αθλητές.

Σε όλους τους αθλητές-τριες δόθηκαν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους, ενώ έγιναν και απονομές κυπέλων στις ομάδες τις πρώτης τετράδας γυναικών και αυτής των ανδρών του HASKOVO.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους οι διαιτητές του συνδέσμου μας κ.κ. ΗΛΙΑΔΗΣ Σάββας και ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Παναγιώτης, οι οποίοι βοηθήθηκαν στο έργο τους από βούλγαρους αθλητές και αθλήτριες, προκειμένου να παίρνουν ανάσες λόγω των πολλών και συνεχόμενων αγώνων κάτω από τον καυτό ήλιο.

Πολλά συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ομάδας ΘΡΑΚΗ 2004 κ. TODOR DASKALOV, στον οποίο ευχόμαστε να καθιερώσει το τουρνουά, ώστε να γίνει θεσμός στην περιφέρειά μας.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr