Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

GRAND CHALET ‘‘ΔΡΑΜΑ 1986’’ δελτιο τυπου


ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ

Μετά το στραβοπάτημα της Ξάνθης, με την ισοπαλία 27 – 27 που έφερε με τον Αστέρα Αλεξ/πολης, η ομάδα των Παίδων GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 με την άνετη νίκη που πήρε μέσα στην Κομοτηνή από την τον Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 26 – 36 έθεσε γερά θεμέλια για την πρόκρισή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Αν και με πολλές ελλείψεις παικτών, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα Παίδων, τραυματισμών και ιώσεων η ομάδα μας, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την άπειρη ομάδα του Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ. Τα δεκάλεπτα: 01 – 06, 05 – 12, 09 – 15, 14 – 23, 19 – 30, 26 – 36. Για την GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 οι Παπαδόπουλος Αδάμ και Τσιτσίγκος Κων/νος σημείωσαν 7 και 6 γκολ αντίστοιχα, ενώ για τον Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ο Καμενίδης Γεώργιος σημείωσε 12 γκολ.

ΟΙ συνθέσεις των ομάδων ήταν:

GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986

Κουρουτζίδης Βασίλειος, Γιάγκου Σωτήριος, Παπαδόπουλος Αδάμ, Ανθόπουλος Χρήστος, Χατζηλάκος Βασίλειος, Τσακαλίδης Κυριάκος, Τσαύλος Γεώργιος, Ξανθόπουλος Χαράλαμπος, Τσιτσίγκος Κων/νος, Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος, Αντριεύσκι Διονύσιος, Φουρνατζίδης Ιωσήφ, Παράσχος Ιωάννης και Ιακωβίδης Αλέξανδρος.

Α.Σ. ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ

Βαρντανιάν Γκαρνίκ, Δαλαγλής Νικόλαος, Μανομενίδης Ηλίας, Παρασκευόπουλος Κων/νος, Σαμουρκασίδης Άγγελος, Καμενίδης Γεώργιος, Βελκόπουλος Γεώργιος, Στογιαννίδης Δημήτριος και Νταντανίδης Εμμανουήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr