Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

GRAND CHALET ‘‘ΔΡΑΜΑ 1986’’ δελτιο τυπου

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΟ HOTEL GRAND CHALET

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο club Island ο σύλλογος GRAND CHALET ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ τίμησε την ομάδα Handball που την περσινή χρονιά κατέλαβε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Αηδόνης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Θωμάς Μαργαρίτης, η Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αλίκη Σωτηριάδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο στρατηγός κ. Μελισσινός και διακόσια ογδόντα μέλη και φίλοι της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο Μέγας χορηγός της ομάδας για την περίοδο 2009-2010 που είναι το Ξενοδοχείο GRAND CHALET στον Γρανίτη Δράμας.

Παρουσιάστηκαν με ηλεκτρονικό τρόπο όλες οι δραστηριότητες του συλλόγου καθώς επίσης και οι επιτυχίες του στα 7 χρόνια δράσης του. Παρουσιάστηκε το Διοικητικό συμβούλιο, ο γιατρός της ομάδας καρδιολόγος Τσαμόπουλος Ιωάννης, οι δύο φυσικοθεραπευτές Αγγελίδης Διαμαντής και Γκλαβόπουλος Παναγιώτης και η υπεύθυνη τύπου Αναστασιάδου Σίσσυ.

Ο σύλλογος φέτος αριθμεί 95 αθλητές και τα τμήματά του κατέκτησαν 5 περιφερειακά πρωταθλήματα, μια 5η, μια 7η , μια 2η, και μια 1η Πανελλήνια νίκη. Έμφαση δόθηκε στην συμμετοχή του συλλόγου για πρώτη φορά σε πρωταθλήματα 6 κατηγοριών, στην κλήση πέντε αθλητών στην Εθνική παίδων, ενώ ζητήθηκε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου και την νέα περίοδο προκειμένου να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει. Ιδιαίτερα πρέπει να στηριχτεί η ομάδα παίδων που αν κατακτήσει φέτος την ίδια θέση με την περσινή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι αθλητές παίρνουν το bonus για την είσοδό τους στα Πανεπιστήμια.

Για την προσφορά τους στο Δραμινό Handball και στον Δραμινό αθλητισμό τιμήθηκαν ο Δεμερτζίδης Σάββας, ο Γουλιαρίδης Κωσταντίνος, ο Βελλίκης Περικλής, ο Καλημέρης Αθανάσιος, ο Παπαδόπουλος Μιχάλης και ο Δρασίδης Αναστάσιος. Επίσης τιμήθηκαν και οι αριστεύσαντες μαθητές αθλητές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους χορηγούς του συλλόγου και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου GRAND CHALET κ. Ανθόπουλο Δημήτριο για την στήριξη στον σύλλογό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr