Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου Δράμα 86'

ΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ 6 ΤΜΗΜΑΤΩΝ

HANDBALL ΤΟΥ ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄

Από τις 24 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία των 6 ανδρικών τμημάτων του ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄(Ανδρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαιδικό, mini, supermini). Με νωπά τα συναισθήματα των ανθρώπων του συλλόγου από την κατάκτηση της 2ης πανελλήνιας νίκης στο πρωτάθλημα παμπαίδων και με ενθουσιασμό ξεκίνησε σκληρή δουλειά, προκειμένου το αντρικό τμήμα να κατακτήσει την άνοδο στην Β Εθνική και το τμήμα των παίδων να κατακτήσει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που δίνει το bonus στους αθλητές για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα τμήματα παμπαίδων και mini συμμετέχουν και αυτά στα επίσημα πρωταθλήματα Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Προπονητές του συλλόγου είναι ο Σάββας Δεμιρτζίδης, ο Θόδωρος Τογανίδης, και από την φετινή χρονιά μπαίνει στην προπονητική ομάδα και ο Αθανάσιος Βαλαβάνης. Γενικός αρχηγός του συλλόγου είναι ο Παγωνίδης Κων/νος, παλαιός αθλητής.

Στην ανδρική ομάδα συμμετέχουν:

  1. Τσελίδης Κων/νος (αρχηγός)
  2. Γιάνναρος Γεώργιος
  3. Χατζόπουλος Γεώργιος
  4. Θωμίδης Κων/νος
  5. Μοσχίδης Θωμάς
  6. Καραγιάννης Γεώργιος
  7. Γκλαβόπουλος Παναγιώτης
  8. Γεωργουλόπουλος Σωτήριος
  9. Φεστερίδης Στέφανος
  10. Βουλγαράκης Στέλιος
  11. Πρέπου Παναγιώτης
  12. Παπαδόπουλος Παναγιώτης
  13. Λιόντος Χρήστος
  14. Καλτσής Δημήτριος
  15. Μιχαηλίδης Νίκος
  16. Δεμιρτζίδης Σάββας

Στην παιδική ομάδα συμμετέχουν:

  1. Τσακαλίδης Κυριάκος
  2. Σιδηρόπουλος Χαράλαμπος
  3. Φουρνατζίδης Ιωσήφ
  4. Ανθόπουλος Χρήστος
  5. Γιάγκου Σωτήριος
  6. Ξανθόπουλος Χαράλαμπος
  7. Τσαύλος Γεώργιος
  8. Τσιτσίγκος Κων/νος
  9. Παπαδόπουλος Αδάμ
  10. Κουρουτζίδης Βασίλειος
  11. Αντριέφσκι Διονύσιος
  12. Παράσχου Γιάννης
  13. Χατζηλάκος Βασίλης
  14. Ιακωβίδης Αλέξανδρος
  15. Ζάμπας Ηλίας
  16. Σάββας Σάββας
  17. Μασλούγκας Μανώλης.

5 Παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Ομάδα Παίδων!!!!!!

Οι παίκτες από την παιδική ομάδα που κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδος Παίδων είναι οι : Κουρουτζίδης Β., Χατζηλάκος Β., Ιακωβίδης Α., Ζάμπας Α., Αντριέφσκι Α.

Επίσης 22 αθλητές συμμετέχουν στην ομάδα παμπαίδων, 18 στα mini, και άλλα 25 παιδιά γεννημένα από το 1998 μέχρι το 2002 συμμετέχουν στις δραστηριότητες των Ακαδημιών μας.

Οι προπονήσεις των μικρών τμημάτων γίνονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο(Πίσω από το Κολυμβητήριο) ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ 15:00, ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:15 Σάββατο 12:00. Οι εγγραφές συνεχίζονται στο τηλ. 6945908684.

Γενικός αρχηγός του συλλόγου είναι ο Παγωνίδης Κων/νος παλαιός αθλητής

Ήδη δόθηκαν 2 φιλικοί αγώνες στην Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή όπου η ανδρική ομάδα ηττήθηκε 32-28 ενώ το παιδικό τμήμα επικράτησε του Φοίβου με 31-27. Στις 11 Οκτωβρίου το ανδρικό τμήμα προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα αρχίζει μια σειρά φιλικών αγώνων με την ομάδα του Gotse Deltsev.

Στις 10 Οκτωβρίου και ώρα 21:30 στο club ISLAND διοργανώνουμε χορό προκειμένου να τιμηθούν οι αθλητές που αρίστευσαν στο σχολείο αλλά και η ομάδα που κατέκτησε την 2η Πανελλήνια νίκη. Καλούμε όλους τους φίλους του handball να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να επαναφέρουμε το Δραμινό Handball στις ψηλότερες κατηγορίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr