Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Παραιτήθηκε η Α.Ε.Π, Ξάνθης απο την Α2 γυναικών

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΞΑΝΘΗΣ

Κατόπιν της έγγραφης παραίτησης του σωματείου «Απόλλων Καλαμαριάς» από το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών περιόδου 2009-2010 και σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων της Ο.Χ.Ε.(άρθρο 28) την κενωθείσα θέση που δημιουργήθηκε, θα συμπληρώσει η νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από τον αγώνα μπαράζ της καλύτερης βαθμολογικά υποβιβαζόμενης ομάδας της Α2 Ανδρών/Β όμιλος περιόδου 2008-2009 και την βαθμολογικά καλύτερη ομάδα της Β εθνικής Ανδρών/ Β όμιλος (μετά την προαχθείσα) . Ως εκ τούτου η διαδικασία συμπλήρωσης της κενής θέσεως θα γίνει από τη νικήτρια ομάδα που θα προκύψει από τον αγώνα μπαράζ, σε ουδέτερη έδρα, μεταξύ των ομάδων ΦΣ Αρίων Πτολεμαϊδος και ΑΜΣ Πόντιοι Κιλκίς.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2009 .

Ομοίως την κενωθείσα θέση που θα δημιουργηθεί στη Β Εθνική Ανδρών/ Β όμιλος περιόδου 2009-2010 θα καλύψει η ομάδα που θα επικρατήσει στον αγώνα μπαράζ, μεταξύ των ομάδων ΑΟ Μίλων Γιαννιτσών και ΑΕΣ Μακεδών Αμπελοκήπων.

Με την ίδια ακριβώς διαδικασία θα συμπληρωθεί και η κενωθείσα θέση στην Α2 Γυναικών κατόπιν της έγγραφης παραίτησης του σωματείου «Πόντιοι Ξάνθης» . Ο αγώνας μπαράζ για την συμπλήρωση της θέσης θα διεξαχθεί μεταξύ των σωματείων Φιλώτα Φλώρινας- ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2009

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr