Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010




ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ- ΜΠΕΤΜΑΝ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Ο Ανδρέας Μπέτμαν και ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος ορίστηκαν να σφυρίξουν σήμερα Παρασκευή στις 18.30 ώρα Ελλάδος στην πόλη Ποντγκοριτσα του Μαυροβουνίου τον ημιτελικό του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων Δανία – Ισπανία . Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής διαιτησίας. Σε δήλωση του ο παρατηρητής των αγώνων Σωτήρης Μίγκας τονίζει: « Μέχρι τώρα έχουν παίξει σε τέσσερα παιχνίδια και η απόδοση τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα. Ο επικεφαλής της διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ούγγρος Σαντορ Αντόρκα είναι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Παράλληλα πήγαν οι δύο έλληνες διεθνείς διαιτητές πολύ καλά στα γραπτά και αγωνιστικά τεστ. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στο Μιχάλη Τζαφερόπουλο και στον Ανδρέα Μπέτμαν καλή επιτυχία στον ημιτελικό».
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΧ/Ο.Χ.Ε. Θανάσης Νικολίτσας δήλωσε: «Με τις καλύτερες ευχές της ΚΕΔ/ΟΧΕ θα αγωνιστούν οι δύο διεθνείς έλληνες διαιτητές. Αποδεικνύεται το υψηλό επίπεδο που έχει κατακτήσει η ελληνική διαιτησία στην Ευρώπη».
Σε κοινή τους δήλωση οι δύο έλληνες διεθνείς Μπέτμαν – Τζαφερόπουλος τονίζουν: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Όλα πήγαν μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά. Ο Σαντορ Αντορκα μας χαρακτηρίζει ως την ευχάριστη έκπληξη των αγώνων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σωτήρη Μίγκα για την αρωγή και την συμπαράσταση του. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και στον ημιτελικό».

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο, στο κτίριο του Βουλευτικού από 27 έως 29 Αυγούστου 2010. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η ΚΕΔ/ΟΧΕ και συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Ναυπλίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Τάκη Αναγνωσταρά και ο οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άργους με Πρόεδρο τον παλιό πρωταθλητή του ακοντισμού Γιάννη Μπόλλα. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο λέκτορας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Φέλιξ Ράντς, από την Ελβετία, ο οποίος είχε διδάξει και πέρσι. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΟΧΕ Θανάσης Νικολίτσας δήλωσε: «Πέρσι ο Ράντς άφησε άριστες εντυπώσεις και σαν δάσκαλος στο επάγγελμα με την επαγωγικότητα της διδασκαλίας του θα δώσει κατά τον καλύτερο τρόπο τις επεξηγήσεις στους νέους κανονισμούς που ισχύουν από 1η Αυγούστου. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ναυπλιέων και τον ΟΠΑΝΑΡ για την ουσιαστική συμβολή τους και να θυμίσω ότι και το 2005 το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο».

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

beachhandball Paralia Ofriniou-Touzla !! Beach Bar Paradiso

ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH HANDBALL GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 – PARADISO ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΕΛΙΚΑ 28 ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 262 ΠΑΙΚΤΩΝ!!!!!!!!

Έληξε ακόμη μια όμορφη γιορτή του handball στο Beach Bar PARADISO με την συμμετοχή τελικά 28 ομάδων και 263 αθλητών-τριων, οι οποίοι επέστρεψαν στις περιοχές τους με τις καλύτερες αναμνήσεις, δίνοντας όλοι μεταξύ τους ραντεβού για το 2011. Το εντυπωσιακό ήταν ότι αθλητές από διάφορες ομάδες που κάνανε τυχαία διακοπές στην περιοχή και δεν συμμετείχαν, ζητούσαν από τους διοργανωτές να τους εντάξουν σε διάφορες ομάδες για να παίξουν και αυτοί. Είδαμε παίκτες από την ομάδα μινι των Κωνσταντινοπουλιτών να εντάσσονται και αυτοί στις ομάδες μίνι του GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 και να αγωνίζονται, λουόμενους άσχετους με το άθλημα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ευστοχίας, παίκτες προπονητές παράγοντες σε παρέες να συζητούν για το άθλημα, αθλητές 12 η ώρα την νύχτα να ζητούν μπάλες από τους διοργανωτές και να παίζουν σε αυτόνομες ομάδες υπό το φως των προβολέων μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Το handball μια ακόμη φορά πήρε άριστα και σκόρπισε συγκινήσεις. Την Παρασκευή το βράδυ οι συμμετέχοντες γλέντησαν με την ψυχή του στο BARBEQUE που ετοιμάστηκε, το Σάββατο στο Beach Party το PARADISO με τα βεγγαλικά έκανε την νύχτα μέρα και άναψε φωτιές στην παραλία ενώ την Κυριακή διεξήχθηκαν οι αγώνες κυρίως οι τελικοί παρουσία 600 και πλέον θεατών. Παρόντες ήταν ο Νομάρχης Δράμας κ. Ευμοιρίδης ο Δήμαρχος Δράμας κ. Μαργαρίτης, οι Δήμαρχοι Ορφανού κ. Κατεβάογλου, Πιερέων κ. Ξουλόγης ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ Παπαεμμανουήλ, ο πρόεδρος της ΕΣΧΑΜΑΘ κ. Σάββας Δημήτριος που αγωνίστηκε και σαν παίκτης, ο ιδιοκτήτης του GRAND CHALET και μέγας χορηγός κ. Ανθόπουλος Δημήτριος και πολλοί άλλοι επίσημοι.
Όλες οι ομάδες βοήθησαν με την συμπεριφορά τους στην μεγάλη επιτυχία του τουρνουά. Τελευταίοι έφυγαν οι παίκτες του ΙΩΝΙΚΟΥ που μαζί με τους διοργανωτές μαζεύανε τα πανώ και τις μπάλες, όλοι έδειξαν ΗΘΟΣ και ήταν υπέρμαχοι του FAIR PLAY πλην ελαχίστων που και αυτοί κατάλαβαν την αξία του παιχνιδιού. Εμείς οι άνθρωποι του ΔΡΑΜΑ 1986 ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές-τριες, τους προπονητές και συνοδούς τους ανθρώπους του PARADISO που δώσανε τον εαυτό τους τους Διαιτητές κκ. Σαπανίδη, Στυλιανίδου, τον Κριτή κ. Κασάπη που έβγαλε 44 αγώνες, τους επίσημους πολιτικούς που παραβρέθηκαν, τους δήμους Ορφανού και Πιερέων, τα καταστήματα ΟΦΡΥΝΙΟΥ ΘΕΡΙΑΚΗ, WIND, LA COSTA, KARABAKI, AGLI AMICI, το Παραδοσιακό τυρί Παγγαίου ΜΑΡΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, την επιτροπή BEACH HANDBALL που διέθεσε μπάλες για του τουρνουά, και όλους όσους βοήθησαν. Χωρίς όμως τους Παγωνίδη, Ζαπουνίδη, Γκλαβόπουλο, Ξανθόπουλο, Τογανίδη, τους 90 αθλητές του GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 που εκτός από τα παιχνίδια τους ήταν και εθελοντές, και τους ανθρώπους του PARADISO δεν θα είχαμε αυτή το όμορφο τουρνουά.
Αποτελέσματα τελικών
ΔΡΑΜΑ 2010 – ΚΥΚΛΩΠΕΣ (18-9, 5-12) 8-7 ΤΕΛΙΚΟΣ Α
ΑΚΟΥΝΑ ΜΑΤΑΤΑ- ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ (15-14, 13-5) 2-0 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Α
ΠΡΟΣΩΤΣΑΝΗ – ΚΥΚΛΩΠΕΣ (12-8, 9-14) 1-2 ΤΕΛΙΚΟΣ Γ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ – ΞΑΝΘΗ (12-8,3-18) 7-6 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Γ
ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΑΝΔΡΕΣ
1. ΔΡΑΜΑ 2010 2. ΚΥΚΛΩΠΕΣ 3. ΑΚΟΥΝΑΜΑΤΑΤΑ 4. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ 5.GRAND CHALET ΠΑΙΔΕΣ 1 6. GRAND CHALET ΕΦΗΒΟΙ 7. GRAND CHALET ΠΑΙΔΕΣ 2 8. GRAND CHALET ΑΝΔΡΕΣ 9. ΞΑΝΘΗ 2 10. ΙΩΝΙΚΟΣ 11.ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΙ 12. ΦΟΙΒΟΣ 13. ΞΑΝΘΗ1 14.ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΚΥΚΛΩΠΕΣ 2. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 3.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ, 4. ΞΑΝΘΗ 5. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ 6. ΟΛΑΔ 7.ΘΡΑΚΗ 2004
Π/ΠΑΙΔΕΣ
1. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 2. GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 1 3. GRAND CHALET ΔΡΑΜΑ 1986 2
ΜΙΝΙ Π/ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
1.ΚΥΚΛΩΠΕΣ 2. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 3. GRAND CHALET ΜΙΝΙ 1 4. GRAND CHALET ΜΙΝΙ 2


ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

BEACH BAR PARADISO GRAND CHALET ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄

Φωτογραφίες απο το beach handball τελικός γυναικών.


Θα βρέξει τελικά;

Οι δύο ομάδες του τελικού γυναικών: Προσοτσάνη και Κύκλωπες.
Φωτογραφίες από: http://aoprosotsanis.blogspot.com/
Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr