Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Τουρνουά Panorama street ‘10





Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 25 Απριλίου το τουρνουά street handballPanorama street ’10” που διοργάνωσε η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ σε συνεργασία με το δήμο Πανοράματος για παιδιά των γυμνασίων και των δημοτικών του Πανοράματος, της Θέρμης, του Χορτιάτη και του Ασβεστοχωρίου. Η εκδήλωση έγινε στο πάρκο Γαλανού και οι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν να διεξαχθεί ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο αθλητικό γεγονός. Περίπου 200 μικροί φίλοι του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να παίξουν χάντμπολ σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη με ενθουσιασμό, μουσική, παιχνίδι, διαγωνισμούς και δώρα. Το event που διήρκεσε 3 ώρες, παρακολούθησε και πλήθος κόσμου, γονείς φίλοι και περαστικοί που εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να περάσουν ένα υπέροχο πρωινό στο πάρκο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο δήμαρχος Πανοράματος κ. Καϊτεζίδης, ο αντιδήμαρχος κ. Βαλαβάνης, ο προεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κεδίκογλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Θεσσαλονίκης κ. Πετρίδης, ο αντιπρόεδρος κ. Σαουλίδης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Μαυρίδης και ο αναπτυξιακός προπονητής κ. Μπουμπάκης.

Τη διοργάνωση κάλυψαν από πλευράς διαιτησίας οι φοιτητές της ειδικότητας χειροσφαίρισης του Α.Π.Θ. κ. Πεχλιβανίδου, κ. Καραντίνου, κ. Μελενίκου και οι διαιτητές του Συνδέσμου Θεσ/νικης. Οι οργανωτικοί υπεύθυνοι του τουρνουά κ. Ευαγγελίδου, κ. Σταμάτης, κ. Σαουλίδης, κ. Βραχιολίδης πέτυχαν την καθ’ όλα άψογη διεξαγωγή μιας πραγματικής γιορτής του χάντμπολ. Επιπλέον βοήθησαν στη γραμματεία η κ. Λάμπρου, στους διαγωνισμούς η κ. Ασλαματζίδου και ο κ. Τζιουμάκης, ενώ για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης φρόντισε ο κ. Σταματιάδης.

Για την υλοποίηση του τουρνουά, πέρα από το Δήμο Πανοράματος που συμμετείχε καθοριστικά, βοήθησαν και οι χορηγοί που ήταν τα αρτοποιεία ALBUS Λειβαδόπουλος και τα Οπτικά LOOK. Το Ζαχαροπλαστείο ΤΑΣΟΣ πρόσφερε σάντουϊτς για τα παιδιά,, τα νερά ήταν προσφορά του Ydor Σουρωτής, τα αναμνηστικά μπλουζάκια ήταν προσφορά του καφέ Παραδοσιακό, των εκτυπώσεων υφασμάτων Ergotyp και της RUDOLF chemie. Τα δώρα των διαγωνισμών πρόσφερε το κατάστημα αθλητικών ειδών χάντμπολ Handball-shop.Την ιατρική κάλυψη της εκδήλωσης πρόσφερε η Express Service..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάζετε να στέλνετε τα νέα του συλόγου σας για ανάρτηση στη διεύθυνση: kioytsoykisj@yahoo.gr